Lirik Lagu Balasan Bojo Galak – Kery Astina

Lirik Lagu

Lirik Lagu – reinha.com

wis nasibe kudu koyo ngene
ndue bojo kok senengee fitnah wae
jare omonganku iki sangek
kudu tak trimo raiku pancen galak

saben dino rasane ra karuan
mek ngandani jare aku ki nyenengi
naging piye maneh aku yo wes kadung trimo
yowes ore popo inshaalloh aku ridho

yowes ben ndue rai sing galak
yowes ben diarani wong sengak
tapi ojo nganti pisah
mengko koe dadi susah

ferari wes siap nang garasi
pajero garek tak tuku saiki
omah wes sakmene gede
tapi kowe kok jek sambet wae

sungguh keterlaluan sifat bojoku iki
ngomong sitik wae jare aku wes nyeneni
padahal aku iki hatine hello kity
senengane nuduh tonggo tonggo dicurhati

(Lirik Lagu: Lirik Lagu Papuma Dadi Kenangan – Via Vallen)

yen wes ngono aku mung iso ndungo
ethok ethok e aku iki ora rumongso
mabeslirik.blogspot.com
dimatamu iku aku sing paling tego
kabeh mbok critakno tapi sing bener gak ngono

yowes ben ndue rai sing galak
yowes ben diarani wong sengak
tapi ojo nganti pisah
mengko koe dadi susah

ferari wes siap nang garasi
pajero garek tak tuku saiki
omah wes sakmene gede
tapi kowe kok jek sambet wae

ibarate sate sing dipangan koncone
kudu kuat ati yen pancen ngene critane
abote nduwe rai sing galak
lek nyawang neng uwong
disangkane ngajak pencak

rausah mbok delok i ngko we tak pateni
loh kok aku dadi galak tenan saiki
disetel kendo wae tarah ngene raine
senajene galak raiku tetep sing ganteng dhewe

kuat dilakoni, lek rakuat tak tinggal rabi
halah guyon aku ki pria sejati

yowes ben ndue rai sing galak
yowes ben diarani wong sengak
tapi ojo nganti pisah
mengko koe dadi susah

ferari wes siap nang garasi
pajero garek tak tuku saiki
omah wes sakmene gede
tapi kowe kok jek sambet wae

# Lirik Lagu Balasan Bojo Galak – Kery Astina