Lirik Lagu Kangen Mantan Bojoku – Jihan Audy

Lirik Lagu

Lirik Lagu – reinha.com

Ngopo atiku keroso loro
Nyawang kowe karo wong liyo

Opo pancene aku sing ono roso
Roso kangen lan roso tresno
Aku karo kowe wes setahun suwene
Pisah urep dewe dewe

Aku kangen karo mantan bojoku
Suwe ra ketemu hati jadi rindu
Aku kangen karo mantan bojoku
Nanging kangenku iki gur iso ngimpi
Kowe ono sing nduweni

(Lirik Lagu: Lirik Lagu Tak Mampu Membencimu – Iis Dahlia)

Ngopo atiku keroso loro
Nyawang kowe karo wong liyo

Opo pancene aku sing ono roso
Roso kangen lan roso tresno
Aku karo kowe wes setahun suwene
Pisah urep dewe dewe

Aku kangen karo mantan bojoku
Suwe ra ketemu hati jadi rindu
Aku kangen karo mantan bojoku
Nanging kangenku iki gur iso ngimpi
Kowe ono sing nduweni

Aku kangen karo mantan bojoku
Suwe ra ketemu hati jadi rindu
Aku kangen karo mantan bojoku
Nanging kangenku iki gur iso ngimpi
Kowe ono sing nduweni

# Lirik Lagu Kangen Mantan Bojoku – Jihan Audy