Lirik Lagu Wong Edan Kui Bebas – Jihan Audy

Lirik Lagu

Lirik Lagu – reinha.com

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

Ora usah mikir uripku
Ojo susah mikir dalanku
Mergo dalan uripku iki
Dudu urusanmu

Dalan uripe kabeh menungso
Becik ketitik Olo ketoro
Mulo ojo gawe gelo
Mergo urip butuh konco

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

(Lirik Lagu: Lirik Lagu Mendung Sing Mesti Udan – Vita Alvia)

Eling eling omonge wong tuo
Loro ati angel ditambani
Bedo yen karo wong loro untu
Ngombe obat dinggo mapan turu

Ora usah mikir uripku
Ojo susah mikir dalanku
Mergo dalan uripku iki
Dudu urusanmu

Dalan uripe kabeh menungso
Becik ketitik Olo ketoro
Mulo ojo gawe gelo
Mergo urip butuh konco

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

Eling eling omonge wong tuo
Loro ati angel ditambani,,,,
Bedo yen karo wong loro untu
Ngombe obat dinggo mapan turu

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

# Lirik Lagu Wong Edan Kui Bebas – Jihan Audy