Lirik Lagu Balasan Bojo Galak – Kery Astina wis nasibe kudu koyo ngene ndue bojo kok senengee fitnah wae jare omonganku iki sangek kudu tak trimo raiku pancen galak saben dino rasane ra karuan mek ngandani jare aku ki nyenengi naging piye maneh aku yo wes kadung trimo yowes ore popo inshaalloh aku ridho yowes […]