Lirik Lagu Lanangan Ra Mutu – LSista

Lirik Lagu Lanangan Ra Mutu – LSista

Lirik Lagu Lanangan Ra Mutu – LSista pisan ketemuan anane ngomongke katresnan ngajak pendekatan sok ngeroso jagoan omongan sok alus nang lambene muni tulus ngroso paling bagus padahal kok wedhus aku kudu piye wes bacut katut atine nganti bondho dunyo wes entek-entekan bacut tresno slirane nanging sak karepe dewe kabeh ambyar bubar mung marai edan […]

Lirik Lagu Wader Kecepit Watu – Dewi Zega

Lirik Lagu Wader Kecepit Watu – Dewi Zega

Lirik Lagu Wader Kecepit Watu – Dewi Zega Kahanan ngalangi isun lan riko Masio tah wis podo welase Sing kepetuk ati Sing kepetuk rogo Sun mung biso ngangeni Awak riko Sun koyo wader kecepit watu Asep mingser ati ketunu Kepingin nyanding pujane ati Sing kegayuh tangan sun iki Nelongsone cerito wong podo demene Sing ono […]

Lirik Lagu Ora Masalah – Via Vallen

Lirik Lagu Ora Masalah – Via Vallen

Lirik Lagu Ora Masalah – Via Vallen kowe pernah ono ning atiku janji ora bakal ninggalke aku saiki kowe lungo mblenjani janjimu ninggalne loro ning njero dodo, ora masalah lambemu sing lamis gawe atiku keiris ra bakal aku nangis mergo kuwi wis digaris tresnomu koyo telo, anane mung nyereti isone gawe loro, lorone ning njero […]

Lirik Lagu Layang Pedot – Nella Kharisma

Lirik Lagu Layang Pedot – Nella Kharisma

Lirik Lagu Layang Pedot – Nella Kharisma kebangeten roso tresno iki tak rewangi berkorban demi cinta ini tegone sliramu marang aku medot tali cinta sak penake karepmu raono udan raono angen ora ngiro ono layang sing tak tompo heran lan bingung atiku ono opo to sliramu kirim layang kanggo aku kaget atiku moco isi layangmu […]

Lirik Lagu Kepelet Sayang – Via Vallen

Lirik Lagu Kepelet Sayang – Via Vallen

Lirik Lagu Kepelet Sayang – Via Vallen sayang tidak bisakah engkau seperti yang aku maui mencintaiku setulus hati takkan lukai hatiku manis pancen omongmu gawe awakku ora biso turu atiku kelet koyo kepelet manut karo opo sing mbok reko manis gula batu tak semanis omonganmu gawe atiku kepileng krungu rayuan dirimu tapi opo sing tak […]

Lirik Lagu Pamit Dangdutan – Jihan Audy

Lirik Lagu Pamit Dangdutan – Jihan Audy

Lirik Lagu Pamit Dangdutan – Jihan Audy aku iki cah kerjo, nyanyi gaweanku aku hanya menghibur dengan jogetanku uyee tak trimo tenan nasibku dadi biduan aku bahagia iso goyang-goyang aku rumongso dadi biduan kudu wani isin, kebal karo cacian aku pamitan dangdutan ngamen nang panggung panggung hiburan golek rejeki akeh maine ning hajatan iki resikone […]

Lirik Lagu Ciples Jomblo Kasian – Citra Allegro

Lirik Lagu Ciples Jomblo Kasian – Citra Allegro

Lirik Lagu Ciples Jomblo Kasian – Citra Allegro Gak gitu juga keles Ciples ganteng orangnya luwes Kadang bikin hati gemes Kadang nyebelin minta dipites Gak gitu juga keles Ciples gagah walau gak fitnes Kadang muncul bikin mules Murah senyum gak pernah judes Tapi sayang disayang Hari gini dia masih bujang Dia meriang rindu kasih sayang […]

Lirik Lagu Sandiworomu Luar Biasa – Fitri Carlina Dan RPH

Lirik Lagu Sandiworomu Luar Biasa – Fitri Carlina Dan RPH

Lirik Lagu Sandiworomu Luar Biasa – Fitri Carlina Dan RPH Polahmu, aktingmu wis koyo selebriti Mending kowe nyobo melu casting FTV Sandiworomu dramamu, njen luar biasa Sayang yen bakatmu ra kanggo sia sia Aku kenal kowe ora mung sedelo.. Tingkah lan polahmu iso diwojo.. Siji loro telu aku niteni polahmu Papat limo enem saya suwe […]

Lirik Lagu Paijo – Zaskia Gotik – RPH – Donall

Lirik Lagu Paijo – Zaskia Gotik – RPH – Donall

Lirik Lagu Paijo – Zaskia Gotik – RPH – Donall Paijo Paijo ditinggalke bojone Jarene ra kuat ngeragati wedak pupure Paijo Paijo ditinggalke bojone Jarene ra kuat ngeragati wedak pupure Paijo mumet ndase (Ditinggal bojone) Minggat dadi TKW (Jarene akeh duite) Paijo loro ati (Disirik bojone) Jarene ora kuat (Ngeragati wedak pupure) Jo Paijo opo […]

1 2 11