Lirik Lagu Cincai – Nella Kharisma

Lirik Lagu Cincai – Nella Kharisma

Lirik Lagu Cincai – Nella Kharisma aku bukan barang murahan say yang bisa dinego nego cincai kalau kau cintai sabar dulu say tunggu sampai okay kita baru jadian aja say kau sudah minta ini itu say masih haram say married dulu say please ah jangan lebay kalau kamu benar benar sayang aku mestinya kamu jaga […]

Lirik Lagu Layang Pedot – Nella Kharisma

Lirik Lagu Layang Pedot – Nella Kharisma

Lirik Lagu Layang Pedot – Nella Kharisma kebangeten roso tresno iki tak rewangi berkorban demi cinta ini tegone sliramu marang aku medot tali cinta sak penake karepmu raono udan raono angen ora ngiro ono layang sing tak tompo heran lan bingung atiku ono opo to sliramu kirim layang kanggo aku kaget atiku moco isi layangmu […]

Lirik Lagu Cinta Ini Untukmu – Nella Kharisma

Lirik Lagu Cinta Ini Untukmu – Nella Kharisma

Lirik Lagu Cinta Ini Untukmu – Nella Kharisma Cinta ini untukmu Cinta ini untukmu Cinta ini untukmu Cinta ini untukmu Tiada yang lain cuma kamu Kamu yang ku sayang kamu yang ku rindu I just wanna say I love you (I just wanna say I love you) Cinta ini untukmu Tiada yang lain cuma kamu […]

Lirik Lagu Tak Bisa Membenci – Nella Kharisma

Lirik Lagu Tak Bisa Membenci – Nella Kharisma

Lirik Lagu Tak Bisa Membenci – Nella Kharisma jika atas sikapku membuatmu terluka, maafkanlah jika atas lukamu membuatmu benci, maka bencilah jika dulu sikapku membuatmu kecewa, maafkanlah dan jika kehadiranku masih kau terima aku berjanji setia (Lirik Lagu: Lirik Lagu Tresnane Wong Kere – Via Vallen) takkan pernah ku bisa membencimu karena ku cinta walau aku […]

Lirik Lagu Pisah – Nella Kharisma

Lirik Lagu Pisah – Nella Kharisma

Lirik Lagu Pisah – Nella Kharisma gedene ombak ning segoro laut kae dadi saksi janjimu naliko kondo bakal tresno selawase padange suryo sing madhangi biru langit dadi saksi janjimu nanging kowe ngapusi lungo ninggalake aku yo wes aku nggur isone pasrah yen dalane tresno kudu pisah endi biyen janjimu tresno aku nyatane tresnomu amung sak […]

Lirik Lagu Ojo Sepaneng – Nella Kharisma

Lirik Lagu Ojo Sepaneng – Nella Kharisma

Lirik Lagu Ojo Sepaneng – Nella Kharisma aku pengen ngene (masalah) aku pengen ngono (masalah) aku pengen seneng ngopo kowe sing sepaneng jarene cah kerjo (ngapusi) jaremu stel kendo (tenane) ngopo kowe iseh ngurusi uripe wong liyo dadi wong rasah kakean polah mengko malah dadi masalah mending meneng mbangane salah nek wes salah isone mung […]

Lirik Lagu Kangen Mantan – Nella Kharisma Dan Danang Danzt

Lirik Lagu Kangen Mantan – Nella Kharisma Dan Danang Danzt

Lirik Lagu Kangen Mantan – Nella Kharisma Dan Danang Danzt atiku sing wes kebacut sepi karena engkau yang lama tidak di sisi kangen sing wes semono suwene abot nahan rindu lan perih larane dirimu mantan kekasih memilih dia hingga aku tersisih mergo balen wes ra mungkin ngemis ati aku isin, aku isin kangen njero ati […]

Lirik Lagu Bisane Mung Nyawang – Nella Kharisma

Lirik Lagu Bisane Mung Nyawang – Nella Kharisma

Lirik Lagu Bisane Mung Nyawang – Nella Kharisma bisane mung nyawang, sing biso ndampingi bisane mung ngangen, sing biso nduweni riko hang sun sayang, wis ono hang ngudang riko hang sun eman, wis duwen wong liyan getun rasane ati sing biso nduweni riko hang sun demeni, riko hang sun welasi wis ono hang ngrumati getun […]

Lirik Lagu Udan Gerimis Stasiun Tugu – Nella Kharisma

Lirik Lagu Udan Gerimis Stasiun Tugu – Nella Kharisma

Lirik Lagu Udan Gerimis Stasiun Tugu – Nella Kharisma semilir angin teles tengah dalu udan tangis jero atiku kowe ninggalne aku pamitmu ora ono seminggu gemuruh swarane stasiun tugu roso was-was nunggu tekanmu curigo sak jerone roso nyatane janjimu suloyo kangen aku sing kangen kowe lali opo pancen kowe ngelali (Lirik Lagu: Lirik Lagu Memilikimu – […]

Lirik Lagu Tangisan Terakhir – Nella Kharisma

Lirik Lagu Tangisan Terakhir – Nella Kharisma

Lirik Lagu Tangisan Terakhir – Nella Kharisma dari semula aku tahu cinta bukan hanya untukku dari semula ku merasa ada yang lain di hatimu tapi kini telah terjadi semua ku korbankan untukmu tanpa ada rasa penyesalan di hatiku kini engkau pergi tinggalkan diriku di saat aku sangat menyayangimu aku tak merasa diriku bersalah ataukah nasib […]

Lirik Lagu Sepuro – Nella Kharisma

Lirik Lagu Sepuro – Nella Kharisma

Lirik Lagu Sepuro – Nella Kharisma gelone ati amung iso getuni kelingan anggonku mutusi kadung tak lakoni sabarmu leh ngenteni balesanku sing ra ngerteni tumetes banyu moto sing ngalir ning pipimu naliko aku milih lungo kabar sing tak percoyo crito sing ora nyoto putusanku sing tak getuni sepuro aku njaluk sepuro wis nglarani atimu sepuro […]

1 2 5