Lirik Lagu Mantan Djancuk – Reka Putri

Lirik Lagu

Lirik Lagu – reinha.com

Jarene koe iseh tresno ning aku
Jarene koe iseh kelingan ning awakku
Koe nginbok
Talking talking karo aku

Wis sue ora ketemu jare koe rindu
Wis sue ra nyawang koe ku dadi melu rindu
Gawe pikir
Piker ke sing dudu dudu

Ooohhh
Namun lihat apa yang terjadi
Ternyata semua itu palsu
Janjine pengen ketemu karo aku
Nanging ra ono buktine jebule koe ngapusi

Sayang jarene koe masih sayang
Jare koe masih kelangan
Ning aku

(Lirik Lagu: Lirik Lagu Cinta Tapi Muna – Jihan Audy)

Sayang tapi koe kok malah lungo
Koe lungo karo wong lio
Pancen koe tego

Asemm!! Tenan atiku di nggo dolanan
Tersnoku sing masih utuh koe gawe runtuh
Djancuk tenan
Koe mantan
Djancuk tenan

Yo wis ben aku terimo
Senajan ajur atiku
Yo Wis ben aku saiki
Cukup tau wae
Pancen omonge kecut
Kecut koyo
Banyu ciu

Ooohhh
Dan lihat apa yang terjadi
Ternyata semua itu palsu
Janjine pengen ketemu karo aku
Nanging ra ono buktine jebule koe ngapusi

Sayang jarene koe masih sayang
Jare koe masih kelangan
Ning aku

Sayang tapi koe kok malah lungo
Koe lungo karo wong lio
Pancen koe tego

Sayang jarene koe masih sayang
Jare koe masih kelangan
Ning aku

Sayang tapi koe kok malah lungo
Koe lungo karo wong lio
Pancen koe tego

# Lirik Lagu Mantan Djancuk – Reka Putri