Lirik Lagu Kartonyono Medot Janji – Denny Caknan

Lirik Lagu
Lirik Lagu – reinha.com

kok kebangeten men
sambat belas raono perhatian
jelas kubutuh atimu
kubutuh awakmu
kok kebangeten men

loro ati iki
tambarno karo tak nggo latihan
sok nek wes oleh gantimu
wes ra kajok aku
mergo wes tau
wes tau jeru

mbien aku jek betah
suwe suwe wegah
nuruti kekarepanmu
sansoyo bubrah

mbiyen wes tak wanti-wanti
ojo ngasi lali
tapi kenyataanya pergi

kartonyono ning
ngawi medot janjimu
ambruk cagak ku
nuruti angan anganmu

sak kabehane wes tak turuti
tapi malah mblenjani
budalo malah tak duduhi dalane
metu kono belok kiri lurus wae
rasa nyawang sepionmu sing marai ati
tambah mbebani

(Lirik Lagu: Lirik Lagu Cinta Terakhirku – Nella Kharisma Feat. Fery)

mbien aku jek betah
suwe suwe wegah
nuruti kekarepanmu
sansoyo bubrah

mbiyen wes tak wanti-wanti
ojo sampe lali
tapi kenyataanya pergi

kartonyono ning
ngawi medot janjimu
ambruk cagak ku
nuruti angan anganmu

sak kabehane wes tak turuti
tapi malah mblenjani
budalo malah tak duduhi dalane
metu kono belok kiri lurus wae
rasa nyawang sepionmu sing marai ati
tambah mbebani

# Lirik Lagu Kartonyono Medot Janji – Denny Caknan

  • 5
    Shares