Lirik Lagu Ora Keparing Restu – Nella Kharisma

Lirik Lagu
Lirik Lagu – reinha.com

birune langit biyen kae sing dadi saksine
naliko sliramu ngucap janji marang aku
semilire angin nambah tentrem ning ati
nalikane nyanding sliramu

nanging saikine koe lungo ninggal aku
mergo koe milih calon soko wong tuamu
aku kudu piye mergo kebacut tresno
abote golek restu wong tuo

(Lirik Lagu: Lirik Lagu Mundur Alon alon – Nella Kharisma Feat. Ilux Id)

duh bapak ibu aku kudu piye
aku kepengen dadi mantumu
duh bapak ibu ngopo ora paring restu
opo to salah marang awakku

nanging saikine koe lungo ninggal aku
mergo koe milih calon soko wong tuamu
aku kudu piye mergo kebacut tresno
abote golek restu wong tuo

duh bapak ibu aku kudu piye
aku kepengen dadi mantumu
duh bapak ibu ngopo ora paring restu
opo to salah marang awakku

duh bapak ibu aku kudu piye
aku kepengen dadi mantumu
duh bapak ibu ngopo ora paring restu
opo to salah marang awakku

# Lirik Lagu Ora Keparing Restu – Nella Kharisma

  • 2
    Shares