Lirik Lagu Mendem Kangen – Eny Sagita

Lirik Lagu
Lirik Lagu – reinha.com

abot rasane nandang kangen ati
mergo tresnoku sing gedi
tansah kelingan awan bengi

mung biso telfon marang sliramu
gawe tombo kangen rinduku
mergo adoh jarak sliramu

mendem kangen jroning atiku
soyo jeru mung telfon sliramu
mendem kangen pengen ketemu
nadyan sak kedep wes marem atiku

mendem kangen jroning atiku
nambah jeru mergo tresnoku
mendem kangen pengen ketemu
nadyan sedelo wes adem atiku

abot rasane nandang kangen ati
mergo tresnoku sing gedi
tansah kelingan awan bengi

mung biso telfon marang sliramu
gawe tombo kangen rinduku
mergo adoh jarak sliramu

(Lirik Lagu: Lirik Lagu Aku Tenang – Emily Young)

mendem kangen jroning atiku
soyo jeru mung telfon sliramu
mendem kangen pengen ketemu
nadyan sak kedep wes marem atiku

mendem kangen jroning atiku
nambah jeru mergo tresnoku
mendem kangen pengen ketemu
nadyan sedelo wes adem atiku
nadyan sedelo wes adem atiku

# Lirik Lagu Mendem Kangen – Eny Sagita

  • 6
    Shares

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.