Lirik Lagu Jerit Atiku – Via Vallen

Lirik Lagu Jerit Atiku – Via Vallen

Lirik Lagu
Lirik Lagu – reinha.com

Aku loro ati ditinggal kekasih
Mudahnya kamu ngucap pergi
Aku loro ati ditinggal kekasih
Ku terpuruk sepi sendiri

Sak ben dino aku kelingan karo awakmu
Opo nang kono kowe juga mikirke awakku
Ra ono lanangan liyo sing iso gantekno awakmu
Tresnomu kependhem jero nang jero atiku

Ku coba melawan duniaku demi kamu
Mergo tanpamu aku ra iso ngerasakke awakku
Ku mohon sayang mengertilah keadaanku
Aku ra iso bernafas tanpa kau di sisiku

Tak ku sangka kamu tega ninggal aku
Ku percaya semua janji manismu
Tak terasa eluh netes ning pipiku
Tego tenan kowe ngelarani aku

(Lirik Lagu: Lirik Lagu Strong (Stress Tak Tertolong) – Anisa Bahar)

Opo kamu ga krungu jerit atiku
Tresnoku jero di hati hanya untukmu
Sakbendino kau buat aku nelongso
Keloro-loro sampek tembus ning dodo

Aku loro ati ditinggal kekasih
Mudahnya kamu ngucap pergi
Aku loro ati ditinggal kekasih
Ku terpuruk sepi sendiri

Kelingan mbiyen jaman semono ning sekolahan
Kowe lan aku ra bakal iso dipisahkan
Tapi saiki kowe wes ilang ditelan alam
Membuatku menangis dari siang sampe malam

Duh Gusti kudu piye aku iki
Eluhku nganti garing mergo aku kelingan dek’e
Tresno iki panjenengan sing maringi
Tolong hapuskanlah ikhlaskanlah dia dari hatiku ini

Tak ku sangka kamu tega ninggal aku
Ku percaya semua janji manismu
Tak terasa eluh netes ning pipiku
Tego tenan kamu ngelarani aku

Opo kamu ga krungu jerit atiku
Tresnoku jero di hati hanya untukmu
Sakbendino kau buat aku nelongso
Keloro-loro sampek tembus ning dodo

Aku loro ati ditinggal kekasih
Mudahnya kamu ngucap pergi
Aku loro ati ditinggal kekasih
Ku terpuruk sepi sendiri

# Lirik Lagu Jerit Atiku – Via Vallen

  • 3
    Shares

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.