Lirik Lagu Teles Kebes – Didi Kempot

Lirik Lagu Teles Kebes – Didi Kempot

Lirik Lagu Teles Kebes – Didi Kempot Teles kebes klambi sing tak enggo iki Udan deres aku ra peduli Mlaku tanpo payung mergo atiku bingung Urip ijen tanpo bopo biyung Nganti kapan kudu tak lakoni Pacoban urip awakku iki Seprene lawase aku urip dewe Neng kene ora ono kancane (Lirik Lagu: Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal […]

Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji – Didi Kempot

Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji – Didi Kempot

Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji – Didi Kempot Bebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso Ketigo Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo Penting Iso Ngademke Ati Semono Ugo Rasane Atiku Mung Tansah Nunggu Tekamu Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku Kangen… Kangen’e Atiku (Lirik Lagu: Lirik Lagu Suket Teki – Didi Kempot) Aku Sik Kelingan Naliko […]

Lirik Lagu Suket Teki – Didi Kempot

Lirik Lagu Suket Teki – Didi Kempot

Lirik Lagu Suket Teki – Didi Kempot Aku tak sing ngalah Trimo mudur timbang loro ati Tak uyako wong kowe wis lali Ora bakal bali Paribasan awak urip kari balung Lilo tak lakoni Jebule janjimu jebule sumpahmu Ra biso digugu (Lirik Lagu: Lirik Lagu Sewu Kuto – Didi Kempot) Wong salah ora gelem ngaku salah Suwe-suwe […]

Lirik Lagu Sewu Kuto – Didi Kempot

Lirik Lagu Sewu Kuto – Didi Kempot

Lirik Lagu Sewu Kuto – Didi Kempot Sewo kuto uwis tak liwati Sewu ati tak takoni Nanging kabeh Podo rangerteni Lungamu neng endi Pirang tahun aku nggoleki Seprene durung biso nemoni Wis tak coba Nglaliake jenengmu Soko atiku Sak tenane aku ora ngapusi Isih tresno sliramu (Lirik Lagu: Lirik Lagu Setasiun Balapan – Didi Kempot) Umpamane […]

Lirik Lagu Setasiun Balapan – Didi Kempot

Lirik Lagu Setasiun Balapan – Didi Kempot

Lirik Lagu Setasiun Balapan – Didi Kempot Ning stasiun balapan Kuto solo sing dadi kenangan Kowe karo aku Naliko ngeterke lungamu Ning stasiun balapan Rasane koyo wong kelangan Kowe ninggal aku Ra kroso netes eluh ning pipiku (Lirik Lagu: Lirik Lagu Sekonyong-konyong Koder – Didi Kempot) Da a… Dada sayang Da… Slamat jalan Reff: Janji lungo […]

Lirik Lagu Sekonyong-konyong Koder – Didi Kempot

Lirik Lagu Sekonyong-konyong Koder – Didi Kempot

Lirik Lagu Sekonyong-konyong Koder – Didi Kempot Cintaku sekonyong-konyong koder Karo kowe cah ayu sing bakul lemper Lempermu pancen super resik tur anti laler Yen ra pethuk sedino neng sirah nggliyer Cintaku sekonyong-konyong koder Paribasan durung demok wani panjer Modal bensin seliter montorku tak setater Tak ampiri arep tak ajak muter-muter (Lirik Lagu: Lirik Lagu Sarinthol […]

Lirik Lagu Sarinthol – Didi Kempot

Lirik Lagu Sarinthol – Didi Kempot

Lirik Lagu Sarinthol – Didi Kempot Mencap mencep kemayune Medok medok pupurane Abang mbranang bengesane Dandan diayok ayokke Sarinthol lali bojone Megal megol kemayune Mlakune digawe gawe Sarinthol aduh manise Ambune aduh wangine Saiki lali bojone (Lirik Lagu: Lirik Lagu Perahu Layar – Didi Kempot) Thol sarinthol Mbok yho eling ling ling ling Mbok eling asal […]

Lirik Lagu Perahu Layar – Didi Kempot

Lirik Lagu Perahu Layar – Didi Kempot

Lirik Lagu Perahu Layar – Didi Kempot Yo konco ning nggisik gembiro Alerap lerap banyune segoro Angliyak numpak prau layar Ing dino minggu keh pariwisoto (Lirik Lagu: Lirik Lagu Pasar Klewer – Didi Kempot) Galo praune wis nengah Byak byuk byak banyu binelah Ora jemu jemu karo mesem ngguyu Ngilangake roso lungkrah lesu Adik njawil mas […]

Lirik Lagu Pasar Klewer – Didi Kempot

Lirik Lagu Pasar Klewer – Didi Kempot

Lirik Lagu Pasar Klewer – Didi Kempot Singosaren coyuten Dadi pusat pertokoan Wayah sore rame tenan Cilik gedhe podho kumpul Rambut dowo nganti gundul Persis koyok warung gaul Ireng putih nganti pirang Do melu model sekarang Jarene kemajuan (Lirik Lagu: Lirik Lagu Parangtritis – Didi Kempot) Dandanane ugal-ugalan Polahe ora karuan Eeee koyo wong edan Ning […]

Lirik Lagu Parangtritis – Didi Kempot

Lirik Lagu Parangtritis – Didi Kempot

Lirik Lagu Parangtritis – Didi Kempot Rasane kepengin nangis yen kelingan parangtritis Rasane koyo diiris Naliko udah gerimis rebo wengi malem kemis Ra nyono ra ngiro janjimu jebul mung lamis (Lirik Lagu: Lirik Lagu Pancen Jodo – Didi Kempot) Parangtritis Neng kono ono wong manis Yen eling kowe reneo gelis Parangtritis Neng kono ono wong manis […]

Lirik Lagu Pancen Jodo – Didi Kempot

Lirik Lagu Pancen Jodo – Didi Kempot

Lirik Lagu Pancen Jodo – Didi Kempot Opo wis garise yen aku bakal urip karo kowe Sanajan kerep tukaran nanging ati ra nate bubaran Seprene lawase wong loro ugo podho tresnane Benere jare wong tuwo jodo kuwi sing akeh mirip rupane (Lirik Lagu: Lirik Lagu Nanggap Campursari – Didi Kempot) Yen pancen wis jodho seneng susah […]

Lirik Lagu Nanggap Campursari – Didi Kempot

Lirik Lagu Nanggap Campursari – Didi Kempot

Lirik Lagu Nanggap Campursari – Didi Kempot Sasi ngarep ayo rabi yo dik yo Konco konco diulemi Nanggap orkes campursari Sedino punjul sewengi Tamune ben seneng ati Mengko yen listrike mati yo dik yo Nyewo disel opo aki Joget terus sampe pagi Jogetan karo penyanyi Yen wis rampung disangoni (Lirik Lagu: Lirik Lagu Mendung Tak Berarti […]