Lirik Lagu Kado Terakhir – Nella Kharisma

Lirik Lagu Kado Terakhir – Nella Kharisma

Lirik Lagu Kado Terakhir – Nella Kharisma Cintaku ku masih sayang kamu Tak bisa ku melupakan dirimu Andaikan diriku yang duduk di sampingmu Di kursi pelaminan itu Ingatkanku di saat pertama kita jumpa Kau membawa bunga mawar dan menyatakan cinta Kau pegang tanganku kau bilang i love you Sampai mati kau akan selalu setia denganku […]

Lirik Lagu Bandara Juanda – Tasya Rosmala

Lirik Lagu Bandara Juanda – Tasya Rosmala

Lirik Lagu Bandara Juanda – Tasya Rosmala Ning endi janji sing biyen tak pundi Ning endi sumpah prasetyo dek wingi Kangen sing tak simpen nganti pirang-pirang sasi Pungkasane aku malah mbok tatoni Loro atiku koyo keno eri Krungu ning kono kowe cidro janji Siji januari nyekseni lungamu wingi Nganti seprene aku isih ora lali Ning […]

Lirik Lagu Ninggal Janji – Tasya Rosmala

Lirik Lagu Ninggal Janji – Tasya Rosmala

Lirik Lagu Ninggal Janji – Tasya Rosmala Udan deres wayah sore iki Ngelingake lorone ati iki Naliko kowe lungo ninggal janji Lali karo janjimu wektu kuwi Seprene aku isih nandang loro Ati tansah keronto-ronto Ning opo kowe tego ninggal lungo Lali marang janji kang setyo (Lirik Lagu: Lirik Lagu Talak Siji – Nella Kharisma) Ning opo […]

Lirik Lagu Talak Siji – Nella Kharisma

Lirik Lagu Talak Siji – Nella Kharisma

Lirik Lagu Talak Siji – Nella Kharisma Tetes banyu moto Koyo mbanjiri bumi Ora keroso Tekane lingsir wengi Tekane wulan lintang Ra iso madangi Petenge ati iki Nelongso Jeru tengah samudro Iso dijajaki Ati mok gawe loro Ra ono sing ngerti Nrimo aku nerimo Kowe gawe loro Kowe gawe nelongso Saiki ne nyanding wong liyo […]

Lirik Lagu Banyu Tibo – Nella Kharisma

Lirik Lagu Banyu Tibo – Nella Kharisma

Lirik Lagu Banyu Tibo – Nella Kharisma Kutho pacitan ninggalake kenangan Nalikane nyanding sliramu neng ngisor rembulan Sak jroning ati durung biso lali marang sliramu Gedhene roso tresno koyo ombak segoro Ora biso lali esemmu ning banyu tibo Netes eluh ning pipiku saben eling sliramu Kutho pacitan dadi seksi bisu tresno iki Nganti seprene aku […]

Lirik Lagu Gak Mikir Gak Pusing – Erie Suzan

Lirik Lagu Gak Mikir Gak Pusing – Erie Suzan

Lirik Lagu Gak Mikir Gak Pusing – Erie Suzan Punya pacar nggak pengertian Seringnya nyebelin Bikin sakit lahir batin Dari pada aku jadi susah Hidup nggak bahagia Lebih baik diputusin Punya pacar nggak pengertian Seringnya nyebelin Bikin sakit lahir batin Dari pada aku jadi susah Hidup nggak bahagia Lebih baik diputusin Aku sendiri saja Sampai […]

Lirik Lagu Pegaten Bojomu – Nella Kharisma

Lirik Lagu Pegaten Bojomu – Nella Kharisma

Lirik Lagu Pegaten Bojomu – Nella Kharisma Yen kowe pancen tresno, pegate bojomu Aku ra gelem melu gur mung dimadu Aku nduwe ati, ra mungkin ngelarani Kecobo kowe resmi ra nduwe rabi Sorry aku raiso nuruti penjalukmu Pengen sesandingan urip bareng karo aku Sementara nang omah awakmu nduwe bojo Moso yo aku gelem dadi sing […]

Lirik Lagu Petan – Nella Kharisma

Lirik Lagu Petan – Nella Kharisma

Lirik Lagu Petan – Nella Kharisma Wong urip kudu prasojo Ojo meri karo bondo wong liyo Bondo dengkul modal cinta Ra kelingan bojone kerjone opo Wong urip kudu prasojo Ojo meri karo bondo wong liyo Bondo dengkul modal cinta Ra kelingan bojone kerjone opo Ojo pati seneng nonggo Opo maneh pepetan golek tumo Sing dadi pungkasane […]

Lirik Lagu Kesenggol Rondo – Nella Kharisma

Lirik Lagu Kesenggol Rondo – Nella Kharisma

Lirik Lagu Kesenggol Rondo – Nella Kharisma Ra kurang bumbu, ra kurang ragi Ra kurang ayu, ra kurang seksi Rumangsamu koyo widadari Neng bojoku kok yo kurang gati Opo jalaran, opo kawitan Opo yo kowe duwe simpenan Kok sajak’e wes ora kerasan Balik omah gur gawe ampiran Lagek wae urip rodo mulyo Saiki kowe mangkat […]