Lirik Lagu Dudu Jodoku – Via Vallen

Lirik Lagu Dudu Jodoku – Via Vallen

Lirik Lagu
Lirik Lagu – reinha.com

Mbiyen aku kenal ro sliramu
Rasane tansah bungah atiku
Sak bendino aku pengen ketemu
Rino wengi aku ora biso turu

Yen lungguh jejer ning sandingmu
San soyo kesengsem esemmu
Yen iso dadi sisihanmu
Endahe koyo ketiban daru

Sliramu tego ninggal aku
Rasane koyo ajor balung sungsumku
Opo wes pancen nasibku
Kudu pisan mergo dudu jodohku houooo

(Lirik Lagu: Lirik Lagu Sing Tak Jaluk – Tasya Rosmala)

Mbiyen aku kenal ro sliramu
Rasane tansah bungah atiku
Sak bendino aku pengen ketemu
Rino wengi aku ora biso turu

Yen lungguh jejer ning sandingmu
San soyo kesengsem esemmu
Yen iso dadi sisihanmu
Endahe koyo ketiban daru

Sliramu tego ninggal aku
Rasane koyo ajor balung sungsumku
Opo wes pancen nasibku
Kudu pisan mergo dudu jodohku houooo

Sliramu tego ninggal aku
Rasane koyo ajor balung sungsumku
Opo wes pancen nasibku
Kudu pisan mergo dudu jodohku houooo

# Lirik Lagu Dudu Jodoku – Via Vallen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.