Lirik Lagu Jaran Ucul – Nella Kharisma

Lirik Lagu Jaran Ucul – Nella Kharisma

Lirik Lagu Jaran Ucul – Nella Kharisma Opo ora kelingan Mbiyen tansah ngomong sayang Saiki jebul bimbang Tresno engkau gadaikan Jan koyo jaran ucul Ra keno dicekel buntute Tresno uwis ditandur Jebul amung mbok tinggalne Jane opo salahku, kok cobakkan cintaku Ngarepe moto, nggandeng wedokan liyo Janjinmu koyo gludug Ora mudun udan Banter suarane, loro […]

Lirik Lagu Seneng Duite – Mahesa

Lirik Lagu Seneng Duite – Mahesa

Lirik Lagu Seneng Duite – Mahesa Aku ora ngerti opo sing mbok piker Serba salah repot ngabeti Kabeh penjalukmu yo wes tak turuti Kok yo raono rumangsane Aku ora ngerti opo sing mbok pingin Serba salah repot ngadangi Koyok dene kendang di tabuh selisih Tresnoku ora kaibukan Yen sliramu kroso isin Duwe pacar koyok aku […]

Lirik Lagu Prei Kanan Kiri – Eny Sagita

Lirik Lagu Prei Kanan Kiri – Eny Sagita

Lirik Lagu Prei Kanan Kiri – Eny Sagita Yen wes tresno paite kopi rasane legi Yen wes tresno rasane koyo ngimpi Nadyan kahanan tetep dilakoni Mepet kowe wes adem rasane ati Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri Yen wes tresni abo enteng kudu dilakoni Ra usah menggok lan nyawang mburi Ati mantep bakal […]

Lirik Lagu Papuma Dadi Kenangan – Via Vallen

Lirik Lagu Papuma Dadi Kenangan – Via Vallen

Lirik Lagu Papuma Dadi Kenangan – Via Vallen Nyawang fotomu Kroso kangen atiku Tambah soyo jeru Ono ning batinku Aku kelingan nalika kowe Arep lungo ninggalke aku Ning pasir putih kapendem tresnoku Nganti kapan sanggup aku nggenteni tekamu Nganti papuma dadi kenangan Tresnaku iki ora bakal ilang Kedene ombak segoro Ning laut kidul watu ulo […]

Lirik Lagu Lambemu Pancen Lamis – Via Vallen

Lirik Lagu Lambemu Pancen Lamis – Via Vallen

Lirik Lagu Lambemu Pancen Lamis – Via Vallen Sampeyan kasihku kenopo nesu-nesu Ngomongo terus terang opo to salahku Ora usah kondo lek golek Alasan sing ora nalar Ra masuk akal Aku ngerti kowe selingkuh Kanggo opo cinta berlanjut Cepet putuskan tali asmoro Pancen lunyu tenan Lambe tipismu pancen lamis Ojo aku mok kira Ora mindakke […]

1 2 12