Lirik Lagu Cerito Kenangan – Jihan Audy

Lirik Lagu Cerito Kenangan – Jihan Audy

Lirik Lagu
Lirik Lagu – reinha.com

dek wingi kowe isih ning sandingku
dek wingi kowe nangis ning pundakku
tak usap netes iluh ning pipimu
banjur mbok suntak kabeh isi atimu

iluhmu isih teles ning dadaku
naliko tangismu ketalu-talu
tak aras tak dekep ning rangkulanku
nanging saiki ilang ning endi paranmu

ilang kabeh ilang crito mung kari kenangan
bisaku mung kari nyawang ayang ayang
ning endi paranmu, ning opo ninggalke aku
naliko tresno wes nandes neng dadaku

kuatno atimu kangmas tresno ra kudu nduweni
tresnomu isih ginoris jroning ati
kuatno atimu sayang tresnoku ra bakal ilang
senajan amung kari cerito kenangan

(Lirik Lagu: Lirik Lagu Marai Cemburu – Via Vallen)

iluhmu isih teles ning dadaku
naliko tangismu ketalu-talu
tak aras tak dekep ning rangkulanku
nanging saiki ilang ning endi paranmu

ilang kabeh ilang crito mung kari kenangan
bisaku mung kari nyawang ayang ayang
ning endi paranmu, ning opo ninggalke aku
naliko tresno wes nandes neng dadaku

kuatno atimu kangmas tresno ra kudu nduweni
tresnomu isih ginoris jroning ati
kuatno atimu sayang tresnoku ra bakal ilang
senajan amung kari cerito kenangan

# Lirik Lagu Cerito Kenangan – Jihan Audy

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.