Lirik Lagu Loro Neng Ati – Via Vallen

Lirik Lagu
Lirik Lagu – reina.com

Neng ati iki loro
Kadung eling kowe ninggalne aku
Kabeh sanggup tak lakoni
Supoyo kowe tetep ning sandingku

Opo kurange aku, opo salahe aku
Nganti sliramu tego gawe loro neng atiku

Umpomo kowe neng kono
Wes ono wong liyo sing tok tresnani
Aku bakal ngelalekne jenengmu ning atiku
Tak ikhlasne masio perih batin iki

(Lirik Lagu: Lirik Lagu Bintang Kelalen – Ardea KDI)

Neng ati iki loro
Kadung eling kowe ninggalne aku
Kabeh sanggup tak lakoni
Supoyo kowe tetep ning sandingku

Opo kurange aku, opo salahe aku
Nganti sliramu tego gawe loro neng atiku

Umpomo kowe neng kono
Wes ono wong liyo sing tok tresnani
Aku bakal ngelalekne jenengmu ning atiku
Tak ikhlasne masio perih batin iki

Umpomo kowe neng kono
Wes ono wong liyo sing tok tresnani
Aku bakal ngelalekne jenengmu ning atiku
Tak ikhlasne masio perih batin iki

# Lirik Lagu Loro Neng Ati – Via Vallen

  • 2
    Shares