Lirik Lagu Seungit Kembang – Bah Dadeng

Lirik Lagu
Lirik Lagu – reina.com

Seungit kembang natangkalna
Nuneunggang dina mumunggang
Oyag da kaanginan sengitna hihiliwiran

##

Eta rupi hiji kembang
Sawarna bodas moncerang
Nyacas mangka mapaesan
Nyambuang angin-anginan

(Lirik Lagu: Lirik Lagu Poe Kamari – Bah Dadeng)

Ulah rek layu najan jarang kahujanan
Ulah rek nguguran
Ulah rek pundung najan raga mah paangang
Batin teteup nyarengan

Seungitna kembang-kembang kacinta
kaendahan nu kantos kasorang
Sengitna kembang-kembang kaasih
kiwari ngaitna ati.. ngaitna ati

Duh geulis hamu rek lami simanjang silaturahmi
Masih wangi sengit kembang

(Kembali ke ##)

# Lirik Lagu Seungit Kembang – Bah Dadeng

  • 2
    Shares