Lirik Lagu Turaes – Bah Dadeng

Lirik Lagu
Lirik Lagu – reina.com

Panona poe haneut moyan
Turaes ngageret sadana
Mere totonden keur kabeh sakumna
Cenah rek halodo panjang

##

Tengah poe beduk lohor
Turaes hawar-hawar sadana
Mere tanggara keur kabeh sakumna
Cenah prak geura ngiuhan

(Lirik Lagu: Lirik Lagu Sireum Hideung – Bah Dadeng)

Reff

Turaes enteup nyumputkeun dirina
Ukur kadenge sorana
Ngahaja ngageuing kana pikirna
Sangkan lilir ku dzikirna

Turaes enteup nyumputkeun dirina
Ukur kadenge sorana
Ngahaja ngageuing kana pikirna
Sangkan lilir ku dzikirna

(Kembali ke ##)

# Lirik Lagu Turaes – Bah Dadeng

  • 2
    Shares