Lirik Lagu Tuto Valta – Vivi Nor

Lirik Lagu Tuto Valta – Vivi Nor

Lirik Lagu Tuto Valta – Vivi Nor Cinta teganto melambo… Pi Jao…. Bawa semua remo cinta Kita pung rindu… Habis manis sepah di buang Aer susu.. No balas dengan tuba ## Janji ujo bunga tanda kandapistu Tuto valta jo… Macam kumbang datang Iro madu jo gugo.. No Kedongga Ganto cintanya beloka.. Mulo mani.. Me Hati […]

Lirik Lagu Kimcil Kepolen – Via Vallen

Lirik Lagu Kimcil Kepolen – Via Vallen

Lirik Lagu Kimcil Kepolen – Via Vallen Pancene koe pabu nuruti ib-mu Jare nek ra ninja ra oleh dicinta Opo koyo ngene susahe wong kere Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo Ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki Ono opo kok koe bedo karo aku iki Opo aku salah nek aku tresno koe Po pendak […]

Lirik Lagu Lali Rasane Tresno – Via Vallen

Lirik Lagu Lali Rasane Tresno – Via Vallen

Lirik Lagu Lali Rasane Tresno – Via Vallen padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang nganti […]

Lirik lagu Penak Jamanku – Via Vallen

Lirik lagu Penak Jamanku – Via Vallen

Lirik lagu Penak Jamanku – Via Vallen Koe ninggal aku Ngaboti selingkuhanmu Nadyan ora lilo Nanging wis pasrah Nompo keputusanmu Banjur saiki koe nangis Mergo dikhianati karo pacarmu Aku yo mung biso ngedem tangis Yo mung gur ngilingke Marang sliramu….. Penak endi ndek jamanku mbiyen Sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu Penak endi ndek […]

Lirik Lagu Ditinggal Rabi – Nella Kharisma

Lirik Lagu Ditinggal Rabi – Nella Kharisma

Lirik Lagu Ditinggal Rabi – Nella Kharisma Atiku rasane loro nyawang kowe rabi karo wong liyo nangis getih eluhku remuk ajur rosoku kowe tego ninggal aku opo iki wes dalane kudu pisah kelangan tresnane kudu kuat atiku kudu kuat batinku senajan nyikso tresnoku mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan […]

Lirik Lagu Separo Nyowo – Nella Kharisma

Lirik Lagu Separo Nyowo – Nella Kharisma

Lirik Lagu Separo Nyowo – Nella Kharisma tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu kangenku ngelayung marang sliramu tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu abot sing tak songgo iku ora sepiro dibanding kangenku sing ning njero dodo bingung keserang rindu urip keroso sintru yen sampek durung […]

Lirik Lagu Astuti (Asli Tukang Tipu) – Via Vallen

Lirik Lagu Astuti (Asli Tukang Tipu) – Via Vallen

Lirik Lagu Astuti (Asli Tukang Tipu) – Via Vallen Mergo aku kalah rupo, aku kalah bondo Saiki kowe lungo ninggalke awakku Ngopo kowe tego, jarene kowe setio Jebul mung keju, dasare astuti Mergo aku kalah rupo, aku kalah bondo Saiki kowe lungo ninggalke awakku Ngopo kowe tego, jarene kowe setio Jebul mung keju, dasare astuti, […]

Lirik Lagu Konco Mesra – Nella Kharisma

Lirik Lagu Konco Mesra – Nella Kharisma

Lirik Lagu Konco Mesra – Nella Kharisma Yen tak sawang sorote mripatmu Jane ku ngerti ono ati sliramu Nanging anane mung sewates konco Podo ra wanine ngungkapke tresno Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu Terpampang gambar waru ning atimu Nganti kapan abot iku ora mok dukung Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta Sungguh sayang […]

Lirik Lagu Sayang – Via Vallen

Lirik Lagu Sayang – Via Vallen

Lirik Lagu Sayang – Via Vallen Sayang Opo kowe krungu jerit e ati ku Mengharap engkau kembali Sayang Nganti memutih rambut ku Rabakal luntur treno ku Wes tak cobo ngelalekne jenengmu soko ati ku Sak tenan e ra ngapusi isih terno sliramu Duko pujane ati nanging koe ora ngerti Kowe wes tak wanti wanti Malah […]

Lirik Lagu Bojo Galak – Via Vallen

Lirik Lagu Bojo Galak – Via Vallen

Lirik Lagu Bojo Galak – Via Vallen Wis nasibe kudu koyo ngene Nduwe bojo kok ra tau ngapenake Seneng muring, omongane sengak Kudu tak trimo, bojoku pancen galak Saben dino rasane ora karuan Ngerasake bojoku sing ra tau perhatian Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno Senajan batinku ngampet ono njero dada Yo wes ben […]