Lirik Lagu Dadali Manting – Darso

Lirik Lagu Dadali Manting – Darso

Lirik Lagu Dadali Manting – Darso Dadali manting tipeuting Ngalayang kakalayangan Neangan nulawas ilang Baturna duka ka mana ## Dadali manting tipeuting Ngalayang kapileumburan Hate duh kapigandrung Nuilang kawas nupundung (Lirik Lagu: Lirik Lagu Batrawali – Darso) Reff Memang bongana manehna Kacidana samokaha Kaduhung sagede gunung Kumahanya pilampaheun Dadali kabawa angin Teuwasa nandangan lara Tos […]

Lirik Lagu Batrawali – Darso

Lirik Lagu Batrawali – Darso

Lirik Lagu Batrawali – Darso Hariwang nu geulis midangdam Ka irut jajaka gandang Getah ngeuclak kerbalangah Mupus raray kasucian ## Poek kunikmatna cinta Mareungan cahya keur hibar Pamikirna bakal rek satuhu Jajaka nu dipicinta (Lirik Lagu: Lirik Lagu Turaes – Bah Dadeng) Reff Kutan nu jadi panutan Ningalkeun taya laratan Batrawali nya pait nya peuheur […]