Lirik Lagu Selingkuh Lagi – Diah Safitri Feat. Bobi Padahal mulai biyen awakmu tak kandani Ojo dolanan geni Sakiki awakmu lagi getun neng mburi Aku wis mok ora ngerti Mbiyen kenal wakmu yo wes tau janji Ora bakal selingkuh lagi Tapi nyatane piye sakiki awakmu lali Kau selingkuh lagi Sepurane dek Sepurane sayang Aku khilaf […]