Lirik Lagu Mantan Djancuk – Reka Putri Jarene koe iseh tresno ning aku Jarene koe iseh kelingan ning awakku Koe nginbok Talking talking karo aku Wis sue ora ketemu jare koe rindu Wis sue ra nyawang koe ku dadi melu rindu Gawe pikir Piker ke sing dudu dudu Ooohhh Namun lihat apa yang terjadi Ternyata […]