Lirik Lagu Ra Nduweni – Sasya Arkhisna Cobo rungokno sworo atiku Mergo abot nyonggo pisah karo sliramu Eling semono isih bebarengan Nanging saiki wes ganti crito kabeh tresnamu Nangis ning atiku eling nelongso rasane Naliko kudu melepas lungomu Nrimo kudu pisah naliko isih sayang Nyapo ketemu yen akhire ra biso sesandingan Saiki amung tak kangeni […]