Lirik Lagu Loro Njero – Vita Alvia

Lirik Lagu Loro Njero – Vita Alvia

Lirik Lagu
Lirik Lagu – reinha.com

Opo tah salah kadung atinisun loro
Opo tah salah kadung netes banyu moto

Seng kuat isun nompo riko nggawe cerito hoo

Opo tah salah kadung sun muring nyang riko
Opo tah salah ugo kadung isun ngersulo

(Lirik Lagu: Lirik Lagu Ngelabur Langit – Vita Alvia)

Seng kuat isun nompo riko nggawe cerito
Mentalane nggawe remuk isi dodo

Loro reng jerone ati
Durung biso di tambani
Keliwat perihe racun hang riko siramno

Mentolo awak riko
Nggawe atinisun loro
Mageh tah biso di percoyo kabeh janji riko

# Lirik Lagu Loro Njero – Vita Alvia

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.