Lagu DaerahLagu DangdutLirik Lagu

Lirik Lagu Loro Kangen – Nella Kharisma

Lirik Lagu Loro Kangen – Nella Kharisma

Lirik Lagu
Lirik Lagu – reinha.com

Durung mari kangenku
Rung garing iki eluhku
Eluh kangen sing manggon pipiku
Kowe kowe kowe wis pamit aku
Pamitan lungo ninggalke awakku

Ora aku ra lilo yen saiki kowe lungo
Lungo lungo lungo ninggalke deso
Aku aku aku iki bojomu
Loro kangen tambanono aku

Kepengen aku sing kepengen
Tansah semanding wong loro ku kepengen
Kepengen aku sing kepengen
Kepengen turu aku ning pangkonmu

(Lirik Lagu: Lirik Lagu Seberapa Greget – Iva Lola)

Lemah nelo lan garing dadi subur siramono
Loro kangen lan rindu iki tulung tambanono
Penjalukku kowe ojo ninggal aku kowe lungo

Ora aku ra lilo yen saiki kowe lungo
Lungo lungo lungo ninggalke deso
Aku aku aku iki bojomu
Loro kangen tambanono aku

Kepengen aku sing kepengen
Tansah semanding wong loro ku kepengen
Kepengen aku sing kepengen
Kepengen turu aku ning pangkonmu

Lemah nelo lan garing dadi subur siramono
Loro kangen lan rindu iki tulung tambanono
Penjalukku kowe ojo ninggal aku kowe lungo

Kepengen aku sing kepengen
Tansah semanding wong loro ku kepengen
Kepengen aku sing kepengen
Kepengen turu aku ning pangkonmu

Lemah nelo lan garing dadi subur siramono
Loro kangen lan rindu iki tulung tambanono
Penjalukku kowe ojo ninggal aku kowe lungo
Penjalukku kowe ojo ninggal aku kowe lungo, kowe lungo

# Lirik Lagu Loro Kangen – Nella Kharisma

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.