Lirik Lagu Banyu Moto – Nella Kharisma Feat Dory Harsa

Lirik Lagu
Lirik Lagu – reinha.com

Tembang iki tak gawe
mung kanggo kowe
sing paling tak tenani
nganti saiki

Tumetese banyu moto iki
sing dadi saksi
sumpah lan janji
sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

(Lirik Lagu: Lirik Lagu Mendem Kangen – Eny Sagita)

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
tambah nggegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
sumpah lan janji sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

# Lirik Lagu Banyu Moto – Nella Kharisma Feat Dory Harsa

  • 1
    Share