Lirik Lagu Selingkuh Lagi – Diah Safitri Feat. Bobi

Lirik Lagu Selingkuh Lagi – Diah Safitri Feat. Bobi

Lirik Lagu
Lirik Lagu – reinha.com

Padahal mulai biyen awakmu tak kandani
Ojo dolanan geni
Sakiki awakmu lagi getun neng mburi
Aku wis mok ora ngerti

Mbiyen kenal wakmu yo wes tau janji
Ora bakal selingkuh lagi
Tapi nyatane piye sakiki awakmu lali
Kau selingkuh lagi

Sepurane dek
Sepurane sayang
Aku khilaf
Aku lalai
Nggak bisa jaga hati
Nggak bisa jaga setia
Ku mohon beri aku kesempatan lagi

Wes gak usah koe njaluk sepuro
Aku wes kadung loro
Wes ndang minggato wis cepet lunggo
Untong aku durong murko

(Lirik Lagu: Lirik Lagu Di Puket Roso – Vita Alvia)

Mbiyen kenal wakmu yo wes tau janji
Ora bakal selingkuh lagi
Tapi nyatane piye sakiki awakmu lali
Kau selingkuh lagi

Sepurane dek
Sepurane sayang
Aku khilaf
Aku lalai
Nggak bisa jaga hati
Nggak bisa jaga setia
Ku mohon beri aku kesempatan lagi

Wes gak usah koe njaluk sepuro
Aku wes kadung loro
Wes ndang minggato wis cepet lunggo
Untong aku durong murko

Wes gak usah koe njaluk sepuro
Aku wes kadung loro
Wes ndang minggato wis cepet lunggo
Untong aku durong murko

Wes gak usah koe njaluk sepuro
Aku wes kadung loro
Wes ndang minggato wis cepet lunggo
Untong aku durong murko

# Lirik Lagu Selingkuh Lagi – Diah Safitri Feat. Bobi

  • 3
    Shares

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.