Lirik Lagu Batrawali – Darso

Lirik Lagu
Lirik Lagu – reinha.com

Hariwang nu geulis midangdam
Ka irut jajaka gandang
Getah ngeuclak kerbalangah
Mupus raray kasucian

##

Poek kunikmatna cinta
Mareungan cahya keur hibar
Pamikirna bakal rek satuhu
Jajaka nu dipicinta

(Lirik Lagu: Lirik Lagu Turaes – Bah Dadeng)

Reff

Kutan nu jadi panutan
Ningalkeun taya laratan
Batrawali nya pait nya peuheur
Meulit ka batin nu geulis

Palangsiang nu dikandung
Teu dosa beut di tandasa

Back ##

# Lirik Lagu Batrawali – Darso

  • 2
    Shares