Lirik Lagu Mundur Alon alon – Nella Kharisma Feat. Ilux Id

Lirik Lagu
Lirik Lagu – reinha.com

Aku ngalah
Dudu mergo aku wes ra sayang
Aku mundur
Dudu mergo tresnoku wes ilang

Nanging aku iki ngerteni
Yen dirimu lebih sayang arek kae

Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno pas atimu loro

(Lirik Lagu: Lirik Lagu Bagai Terwelu – Happy Asmara)

Aku ngalah
Dudu mergo aku wes ra sayang
Aku mundur
Dudu mergo tresnoku wes ilang

Nanging aku iki ngerteni
Yen dirimu lebih sayang arek kae

Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno pas atimu loro

Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno pas atimu loro

# Lirik Lagu Mundur Alon alon – Nella Kharisma Feat. Ilux Id