Lirik Lagu Lilakno Lungaku – Happy Asmara

Lirik Lagu
Lirik Lagu – reinha.com

Aku ora nyongko bakal ngene akhire
Dadi mlaku dewe-dewe
Mergo tresno ra iso di peksakno
Ati ikhlas lan nrimo legowo

Senajan kowe lungo, dongaku tetep iseh ono
Mugo kowe tambah bahagio
Mantepke atimu kowe kudu percoyo
Tanpo aku kowe tetep iso
Mugo leh restune wong tuo

(Lirik Lagu: Lirik Lagu Banyu Moto – Nella Kharisma Feat Dory Harsa)

Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu
Mlaku dewe-dewe kowe wes karo liyane
Mugo Gusti maringi restune

Mugo Gusti maringi restune
Mugo Gusti maringi restune..

# Lirik Lagu Lilakno Lungaku – Happy Asmara

  • 1
    Share

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.