Lirik Lagu Ketaman Asmara – Didi Kempot

Lirik Lagu Ketaman Asmara – Didi Kempot

Lirik Lagu
Lirik Lagu – reinha.com

Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong ayu kang dadi pepujanku

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Nyesake atiku sansoyo nelongso

(Lirik Lagu: Lirik Lagu Keloro-Loro – Didi Kempot)

Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ke taman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati

# Lirik Lagu Ketaman Asmara – Didi Kempot

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.