Lirik Lagu Lilo – Vita Alvia

Lirik Lagu Lilo – Vita Alvia

Lirik Lagu
Lirik Lagu – reinha.com

Isun lilo ngalah
Timbang loro ati
Ngaboti riko
Sampe koyo gedigi

Sing sepisan pindo
Gawe sesek dodo
Tegone riko
Tego yo kari tego

Seng kiro maning-maning
Isun percoyo maning
Sun wedi ati iki kepaling-paling

Seng bakal maning-maning
Piring wes dadi beling
Nyawang riko ati sun wes kadung geting

(Lirik Lagu: Lirik Lagu Via Vallen)

Isun lilo ngalah timbang loro ati
Ngaboti riko sampe koyo gedigi
Sing sepisan pindo gawe sesek dodo
Tegone riko tego yo kari tego

Seng kiro maning-maning isun percoyo maning
Sun wedi ati iki kepaling-paling
Seng bakal maning-maning, piring wes dadi beling
Nyawang riko ati sun wes kadung geting

Seng kiro maning-maning isun percoyo maning
Sun wedi ati iki kepaling-paling
Seng bakal maning-maning, piring wes dadi beling
Nyawang riko ati sun wes kadung geting

Seng kiro maning-maning isun percoyo maning
Sun wedi ati iki kepaling-paling
Seng bakal maning-maning, piring wes dadi beling
Nyawang riko ati sun wes kadung geting

# Lirik Lagu Lilo – Vita Alvia

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.