Lirik Lagu Treteg Lembu Peteng – Nella Kharisma

Lirik Lagu Treteg Lembu Peteng – Nella Kharisma

Lirik Lagu
Lirik Lagu – reina.com

neng kutho tulungagung
dalan iki ngelengke atiku bingung
mikirne tresnamu sing ilang
neng treteg lembu peteng tulungagung

tansah eleng saben aku nyawang
kopi cethe sing wes dadi budayane
lungguh jejer semendhe pundakku
karo ngomong yen kowe tresno aku

(Lirik Lagu: Lirik Lagu Jaluk Imbuh – Dian Anic)

neng treteg lembu peteng kowe janji
tresnomu sing gedhe ora bakal lali
nanging nyatane kowe cidro ing janji
marang aku sing tansah setyo ngenteni

treteg lembu peteng iki dadi saksi
tresnomu sing gedhe ora bakal lali
panggungrejo pabrik gulo mojopanggung
kowe cidro janji marang gusti sing agung

# Lirik Lagu Treteg Lembu Peteng – Nella Kharisma

  • 87
    Shares

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.